Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură

Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură
Tort de cafea cu brânză cremă de zmeură ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, și Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și partea laterală a tigaiei springform de 9 sau 10 inci cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina și 3/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul sau furculița de patiserie, până când amestecul arată ca niște firimituri grosiere. Rezervați 1 cană din amestecul de firimituri într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
La amestecul rămas de pesmet, adăugați praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare, smântână, extract de migdale și 1 din ouă; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
OuăOuă
SareSare
5
Întindeți aluatul peste fund și 2 inci în sus (aproximativ 1/4 inch grosime) de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, restul de 1/4 cană de zahăr și oul rămas cu mixerul electric sau amestecați cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Se toarnă în tigaie căptușită cu aluat. Lingura cu grijă păstrează uniform peste umplutura de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ConservăConservă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați migdale în amestecul de firimituri rezervat; se presară peste conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MigdaleMigdale
9
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când umplutura este setată și crusta este maro auriu intens. Se răcește 15 minute; scoateți partea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Se servește cald sau rece. A se păstra la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista