Tort De Cafea Cu Cremă De Mere
Tort de cafea cu cremă de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 9 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 424 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de nuci pecan, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Cafea Cu Cremă De Piersici, Tort Francez Cu Cremă De Mere, și Tort de mere irlandez cu sos de cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați amestecul de biscuiți, 1/4 cană de zahăr, lapte și vanilie. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă într-un 9-in uns. vas de copt pătrat. Aruncați merele cu 1/4 cană de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară.
Într-un castron, combinați ouăle, smântâna și zahărul rămas.
Se toarnă peste mere; se presară cu scorțișoară rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Serviți cald. Refrigerați resturile.