Tort de cafea cu cremă de brânză de la sora Schubert

Tortul de cafea cu brânză cu cremă de fructe de pădure de la sora Schubert ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 157 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați plăcinta cu aromă preferată, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Sora-In-lege Schubert ' s-a murdărit Joes, Rulouri de cârnați cu semințe de Mac ale surorii Schubert, și Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aburiți ușor fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci cu spray de gătit.
Scoateți rulourile din tigaie, păstrând toate intacte. Dezghețați timp de 7 minute la temperatura camerei. Folosind un cuțit zimțat, tăiați un strat orizontal de 1/3 inch de jos.
Transferați acest lucru într-un bol de amestecare și sfărâmați-l cu mâinile.
Feliați stratul rămas în douăsprezece pene uniforme. Puneți zece pene deoparte pentru partea de sus a tortului. Se sfărâmă două pene rămase și se adaugă într-un castron de firimituri; se adaugă unt și se amestecă. Apăsați amestecul de firimituri în fundul tigaiei pregătite într-un strat uniform.
Într-un castron, bateți împreună crema de brânză și zahărul cu un mixer manual până se omogenizează.
Adăugați amidon de porumb și amestecați pentru a încorpora.
Adăugați oul și vanilia și amestecați până se omogenizează.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă peste crustă într-un strat uniform.
Așezați linguri de umplutură de fructe peste stratul de brânză cremă. Apăsați ușor zece pene în stratul de fructe și cremă, lăsând spațiu între fiecare pană.
Se toarnă amestecul de brânză cremă rămas peste pene și se întinde uniform.
Coaceți 30 de minute (acoperiți cu folie de aluminiu dacă tortul începe să se rumenească). Se răcește 10 minute. Eliberați tortul din tigaie și răciți 20 până la 30 de minute.
Se ornează cu fructe de pădure, se feliază și se servește.