Cherry Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 266 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, sirop de porumb, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Cireșe, și Tort De Cafea Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni amestec de tort, făină, drojdie și apă până se omogenizează. Se amestecă ouăle până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Puneți ușor umplutura de plăcintă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Într-un castron mic, amestecați untul și amestecul de tort rămas; se presară peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Resturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă. Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, siropul de porumb și suficientă apă pentru a obține consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Stropiți peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional