Tort De Cafea Cu Cireșe
Cherry Coffee Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 266 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, sirop de porumb, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Tort De Cafea Cu Cireșe, și Tort De Cafea Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 căni amestec de tort, făină, drojdie și apă până se omogenizează. Se amestecă ouăle până se omogenizează.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Puneți ușor umplutura de plăcintă deasupra.
Într-un castron mic, amestecați untul și amestecul de tort rămas; se presară peste umplutură.
Se coace la 350 de minute pentru 35-40 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe un suport de sârmă. Într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, siropul de porumb și suficientă apă pentru a obține consistența dorită.
Stropiți peste prăjitura caldă de cafea.