Tort de cafea cu ciocolată cu pastă de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, făină, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Migdale, Tort De Cafea Cu Migdale, și Tort De Cafea Cu Migdale.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în apă caldă. Bateți margarina și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de drojdie, laptele și ouăle; se amestecă bine. Se amestecă făina și sarea; acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Lăsați să crească la loc cald 2 ore sau până la dublarea volumului.
4
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă pasta de migdale, 1/2 cană de zahăr, cafeaua și pudra de cacao; pus deoparte. Ungeți generos tigaia cu tub de 10 inci; se presară cu migdale și 1 lingură. zahăr. Pune deoparte. Punch jos aluat. Bateți o treime din aluat pe fundul tigaiei pregătite, construind aluatul în jurul tubului central; se întinde cu o jumătate din amestecul de pastă de migdale. Repetați straturile. Acoperiți cu aluatul rămas. Marginea sigiliu de aluat la tigaie cu mâinile presarata cu faina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Hârtie De Orez
Crostini Cu Usturoi, Optional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Punch
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 40 min. sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește complet.