Tort De Cafea Cu Ciocolată Albă Cu Zmeură

Tort De Cafea Cu Ciocolată Albă Cu Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu ciocolată albă cu zmeură. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 12. Un amestec de lapte, ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Cafea Cu Zmeură De Ciocolată Neagră, Tort De Cafea Cu Caise Și Ciocolată Albă, și Tort De Ciocolată Albă Cu Zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii angel food (tort cu tub) de 10 inci cu spray de scurtare sau gătit; ușor făină. Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele streusel; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului de cafea, cu excepția zmeurii, cu un mixer electric la viteză mică până la umezire. Bate pe viteza medie de 1 minut, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întindeți două treimi din aluat în tigaie. Se acoperă cu zmeură. Întindeți cu grijă aluatul rămas peste zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați streusel peste aluat.
5
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Tort de cafea rece 10 minute. Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele glazurate la foc mic, amestecând continuu, până când amestecul este suficient de neted și subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți tortul de cafea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Stropiți glazura peste prăjitura caldă de cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista