Tort de cafea cu capsuni cu Streusel cu unt de arahide

Tort de cafea cu capsuni cu unt de arahide Streusel este un mic dejun care serveste 9. O portie din acest fel de mancare contine aproximativ 8g de proteine , 18g de grasimi si un total de 424 de calorii . Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei . Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de făină universală pillsbury best®, smântână, jif® unt de arahide extra crocant și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Cu un scor de 46% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Tort cu cafea cu cremă de căpșuni proaspete , Tort cu streusel cu afine și glazură de lămâie și Prăjitură cu nuci și dovleac și nuci pecan - fără gluten, fără soia, vegan .
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Acoperiți tava de copt de 9 x 9 inci cu spray de gătit fără lipire.
Combinați smântâna, laptele și 1/2 linguriță extract de migdale într-un castron mediu. Se amestecă amestecurile de brioșe până se omogenizează.
Se întinde uniform în tava pregătită.
Combinați untul de arahide, zahărul brun, făina și 1/2 linguriță extract de migdale într-un castron mediu cu o furculiță până se formează firimituri. Amestecați dulceața până se omogenizează. Puneți linguri mici peste aluat. Învârtiți cu un cuțit. Se sfărâmă streusel peste gem.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește cu 15 minute înainte de servire.