Tort De Cafea Cu Caise-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu caise-migdale. Această rețetă servește 12 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați rulouri de cină crescent, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Caise Și Migdale, Tort De Cafea Cu Migdale / Caise, și Tort De Cafea Cu Caise-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. ungeți sau pulverizați foaia de cookie. Într-un castron mic, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică până când este netedă și cremoasă. Bateți în pasta de migdale până se amestecă bine.
Desfaceți aluatul pe foaia de biscuiți; apăsați în dreptunghi de 13x7 inci, apăsând ferm perforațiile pentru a sigila. Lingură cremă de brânză amestec longitudinal în jos Centru 1/3 din dreptunghi; lingura conservă deasupra amestecului.
Pe fiecare parte lungă a dreptunghiului de aluat, faceți tăieturi la 1 inch distanță de marginea umpluturii. Îndoiți fâșiile opuse de aluat peste umplutură și încrucișați-le în centru pentru a face un aspect împletit; se termină sigiliul.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 40 de minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și laptele până se omogenizează; stropiți peste tortul cu cafea.
Se ornează cu migdale feliate.
Se servește cald sau rece.