Banana Tort de cafea cu nuci pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 443 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 30 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr superfin, smântână, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Încercați Tort de cafea cu banane cu nuci pecan, Tort de cafea cu smântână cu pere și nuci pecan, și Tort De Cafea Cu Smântână Cu Pere Și Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați un vas de copt pătrat de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți zahărul superfin și untul într-un bol cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ouă pe rând, bătând până când fiecare ou este complet încorporat înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în smântână într-un alt bol și se amestecă în amestecul de unt până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Amestecați bananele în amestecul de unt; adăugați făina de tort și praful de copt și amestecați bine. Se amestecă extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Praf De Copt
Făină De Tort
Banane
Unt
6
Se toarnă aluatul de tort cu banane în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Amestecați nucile pecan, zahărul brun și scorțișoara într-un bol; presărați peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 45 de minute.