Tort De Cafea Cu Ananas-Banane
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten și vegetariană? Tortul de cafea cu ananas-banane ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 23 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec de pâine cu banane betty, ananas rămas, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Ananas, Tort De Cafea Cu Banane, și Tort De Cafea Cu Banane.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 177°. grăsime de jos numai de 8-sau 9-inch pan pătrat. Într-un castron mediu, amestecați amestecul rapid de pâine, apa, uleiul și ouăle până se omogenizează bine (aluatul poate fi ușor cocoloaș). Se amestecă ușor 1/3 cană de ananas și 1/4 cană de nucă de cocos.
Coaceți tigaia de 8 inci 35 până la 40 de minute, tigaia de 9 inci 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În castron mic, se amestecă toate ingredientele glazura pana se omogenizeaza si tartinabile.
Răspândiți glazura peste tortul de cafea.
Se presara cu 2 linguri de nucă de cocos.