Tort De Cafea Cu Afine-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu merișor-portocaliu. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 254 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă cu 0% Mai puțină grăsime, extract de vanilan, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Portocale De Afine, Tort De Cafea Cu Afine-Portocaliu, și Tort De Cafea Cu Meringue De Portocale Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină și dați deoparte.
Bateți untul într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până la crem; adăugați treptat zahăr.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați vanilie și smântână, bătând doar până se amestecă.
Combinați 2 căni de făină, praf de copt și sare; adăugați treptat la amestecul de smântână, bătând doar până se omogenizează.
Combinați afine și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine. Lingurați 1/3 din aluat în tigaia pregătită.
Presărați amestecul de afine în jurul centrului de aluat. Lingurați restul de aluat peste amestecul de afine, netezind cu o spatulă.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Lăsați să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Combinați zahărul pudră și sucul de portocale, amestecând bine; stropiți peste tort.