Bacon-Cheeseburger Mac
Bacon-Cheeseburger Mac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 25 de porții cu 112 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte, carne de vită măcinată, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, Cheeseburgerul Cu Bacon, și Cheeseburgerul Cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj. Între timp, Carne de vită măcinată maro în tigaie mare; scurgere.
Scurgeți macaroanele. Nu întoarceți macaroanele în cratiță; pus deoparte. Topiți untul în aceeași cratiță la foc mediu.
Bateți în făină; gatiti si amestecati 1 min. Se amestecă treptat laptele; gatiti 1 pana la 2 min. sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Adăugați sos de brânză, tăiței, carne de vită măcinată și roșii; se amestecă bine. Gatiti 2 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Puneți amestecul de macaroane în vasul de servire; acoperiți cu slănină, pesmet și arpagic.