Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați tortul de cafea Bundt cu smântână. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 360 calorii. Un amestec de sare, bicarbonat de sodiu, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Bundt Cu Banane Cu Smântână, Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată, și Tort Bundt Cu Smântână Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350. Într-un castron mic, combinați nucile pecan, zahărul brun și scorțișoara; pus deoparte. Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Nuci Pecan
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos alternativ cu smântână, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă jumătate din aluat într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat; se presară cu jumătate din amestecul de nuci pecan. Acoperiți ușor cu amestecul rămas și amestecul de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți 45-50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Tortul de cafea poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.