Tort De Cacao De Zi Cu Zi

Tort De Cacao De Zi Cu Zi
Tort de cacao de zi cu zi ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, Tort de cacao-morcov cu Crumble de cacao, și tort de ciocolată de zi cu zi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 x 2 inci și praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric până devin palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Adăugați amestecul de făină și apă alternativ în loturi, începând și terminând cu făină și amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
6
Se toarnă aluatul în tava de tort și se coace în mijlocul cuptorului până când este elastic la atingere și un tester introdus în centru iese curat, 55 de minute până la 1 oră. Se răcește în tigaie 1 oră. Inversați pe un raft, apoi întoarceți partea dreaptă în sus și praf cu zahăr cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista