Tort De Burete De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu burete de caise. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 10. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de migdale, nectar de caise, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cozonac cu caise și ratafia, Prajitura Proaspata Cu Miere De Caise (Stil Rusesc), și Burete de caise fără zahăr și fără Gluten Wicklewood pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cernem împreună făina, 3/4 cană zahăr, sare și praful de copt. Separați gălbenușurile de albușuri.
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de făină împreună cu sucul de caise și extractele de vanilie și migdale. Bateți la viteza mică a unui mixer electric timp de aproximativ 1 minut.
Spălați bine bătătoarele înainte de a bate albușurile. Într-un vas de sticlă sau metal (nu folosiți plastic) bateți albușurile până devin pufoase. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr și continuați să bateți până se formează vârfuri rigide.
Îndoiți ușor amestecul de gălbenuș - făină în albușuri aproximativ 1/4 la timp. Nu amestecați sau tortul nu va fi spongios. Întoarceți ușor aluatul într-o tigaie cu tub fără grăsime.
Coaceți timp de aproximativ 40 până la 50 de minute. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos și lăsați să se răcească. Odată ce tortul este rece, scoateți-l din tigaie.