Tort De Budincă De Curmale
Tort budinca curmal japonez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 180 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 25 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, stafidele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Budincă De Curmale, Tort De Budincă De Curmale, și Persimmon Fool Budinca de suprasarcină curmale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie bundt de 9 sau 10 inch.
Combinați pulpa de curmal japonez cu bicarbonatul de sodiu. Se amestecă zahărul, făina, praful de copt, sarea, stafidele, nucile tocate și laptele.
Se amestecă până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră.
Serviți cald cu sos de lămâie sau înghețată de vanilie.