Tort De Budincă De Curmale

Tort De Budincă De Curmale
Tortul cu budincă de curmale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 12 porții cu 329 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, miere, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Budincă De Curmale, Tort De Budincă De Curmale, și Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
CuptorCuptor
2
Așezați o rundă de pergament pe fund.
3
Așezați stafidele într-un castron mic și turnați țuica peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să se înmoaie aproximativ 20 de minute.
5
Tăiați persimmons în jumătate, apoi scoateți pulpa din piei și puneți pulpa într-un castron mare. Aruncați piei. Puneți pulpa cu o furculiță până când este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ouăle ușor bătute, laptele, vanilia, mierea, untul topit și zahărul. Se amestecă la combine.In un castron mare separat, combinați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate în 3 adăugări. Se amestecă pentru a se combina între fiecare adăugare. Îndoiți stafidele și orice coniac rămas împreună cu nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Ar trebui să ajungă la aproximativ 1 inch de sus. Nu umpleți prea mult.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați tigaia umplută ca o foaie de copt cu margini și transferați-o în cuptorul încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Coaceți până când tortul a crescut, este ferm la atingere și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, aproximativ 1 la 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un suport de sârmă. Odată ce se răcește, rulați un cuțit mic de-a lungul marginii pentru a slăbi tortul din tigaie, apoi scoateți inelul.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Se taie în pene și se servește cu frișcă, dacă se folosește.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista