Tort De Budincă De Ciocolată Prăjită Cu Marshmallow
Nevoie de o desert fără gluten? Prăjitura prăjită cu budincă de Marshmallow-ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestecul de prăjituri devil ' s food, marshmallows, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Budincă De Ciocolată Prăjită Cu Marshmallow, Budincă De Ciocolată Și Torturi De Marshmallow Prăjite, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie de 13x9 inci, conform instrucțiunilor de pe pachet. Tort rece în tigaie 15 min. Pierce tort la intervale de 3/4-inch cu mâner de lingura de lemn, folosind mișcare de cotitură pentru a face găuri mari.
Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Turnați imediat jumătate de budincă uniform peste tortul cald.
Lăsați budinca rămasă să stea 5 min. sau până se îngroașă ușor; se întinde peste tort. Se acoperă cu marshmallows. La frigider 1 oră.
Se încălzește broiler când este gata să servească tort. Tort la grătar, la 6 inci de la căldură, 1 până la 2 min. sau până când marshmallows sunt maro auriu. Se răcește ușor.