Tort De Budincă De Ciocolată Lipicioasă

Tort De Budincă De Ciocolată Lipicioasă
Tortul cu budincă de ciocolată lipicioasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr brun, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. 342 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Budincă De Ciocolată Lipicioasă, Tort De Budincă De Ciocolată Lipicioasă, și Tort De Budincă De Ciocolată Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți laptele, untul și vanilia. Se amestecă împreună până se omogenizează cu o lingură de lemn sau o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BatetiBateti
3
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci fără grăsime. Folosiți o spatulă offset pentru a nivela în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Tava De CoptTava De Copt
1
Bateți împreună zaharurile și cacao și presărați-le uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Turnați apa fierbinte deasupra, rezistați tentației de a o amesteca în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Coaceți aproximativ 30 de minute, doriți ca centrul să buleze și să arate aproape pregătit, aproape ca un brownie insuficient gătit. Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți în feluri de mâncare de desert, sos de lingură din partea de jos a tigaiei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Serviți cu înghețată cu ciocolată de mentă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
înghețatăînghețată
MentăMentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista