Tort de budincă de ciocolată II
Ciocolata budinca tort II este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 524 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Budincă De Ciocolată, Tort De Budincă De Ciocolată Cu O Tigaie, și Tort De Budincă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C).
În tigaie pătrată de 9 inci, amestecați făina, zahărul alb, cacao, praful de copt și sarea.
Se amestecă laptele, uleiul și vanilia cu o furculiță până se omogenizează.
Întindeți aluatul uniform în tigaie (aluatul va fi gros).
Se presară cu zahăr brun și 1/4 cană de cacao.
Se toarnă apă clocotită peste aluat.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Lăsați să stea 15 minute, apoi lingurați în vase de desert sau tăiați în pătrate. Inversați fiecare pătrat pe farfuria de desert și sosul de lingură peste fiecare porție. Se acoperă cu înghețată sau topping bătut, dacă se dorește.