Tort de budincă de ciocolată II

Tort de budincă de ciocolată II
Ciocolata budinca tort II este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, zahăr brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 524 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Budincă De Ciocolată, Tort De Budincă De Ciocolată Cu O Tigaie, și Tort De Budincă De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F ( 175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În tigaie pătrată de 9 inci, amestecați făina, zahărul alb, cacao, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă laptele, uleiul și vanilia cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se presară cu zahăr brun și 1/4 cană de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
6
Se toarnă apă clocotită peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 15 minute, apoi lingurați în vase de desert sau tăiați în pătrate. Inversați fiecare pătrat pe farfuria de desert și sosul de lingură peste fiecare porție. Se acoperă cu înghețată sau topping bătut, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
înghețatăînghețată
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista