Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de scorțișoară. O porție conține 494 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână făină, apă, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Scorțișoară, Tort De Budincă Cu Scorțișoară Fudgy, și Un Tort De Budincă Cu Miere, Scorțișoară Și Prune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți fundul unui vas de copt pătrat de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, zahărul, praful de copt, sarea și scorțișoara. Faceți o fântână în centru și turnați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă bine și se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, apa și untul. Se aduce la fierbere și se toarnă peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Se presara cu nuci si mere tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Nuci
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.