Tort De Budincă Cu Mentă-Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu budincă de mentă-ciocolată. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 303 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolata semi-dulce a lui baker, uleiul, colorantul alimentar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Menta De Ciocolata, Budinca De Menta De Ciocolata, și Budinca De Menta-Ciocolata Marmorata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, ouăle, apa, uleiul, extractul și colorantul alimentar în bolul mare al mixerului electric. Bateți la viteză mică doar până se amestecă. Bateți la viteză medie 4 minute. Se amestecă ciocolata.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată de 13x9 inci.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. (Nu se coace prea mult.)
Scoateți tortul din cuptor.
Așezați bomboanele într-un singur strat deasupra tortului. Reveniți la cuptor.
Coaceți încă 3 minute sau până când bomboanele încep să se topească. Răspândiți imediat bomboanele topite uniform peste tort pentru a acoperi partea de sus a tortului. Se răcește complet.