Tort De Budincă Cu Fistic
Tortul cu budincă de fistic este un lactate gratuit desert. Această rețetă face 15 porții cu 205 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr pudră, apă, budincă instant cu aromă de fistic jell-o și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Fistic, Fistic Budinca Bundt Tort, și Tort De Budincă De Fistic De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateți toate ingredientele, cu excepția zahărului, cu mixerul până se amestecă.
Se toarnă în tigaie unsă și făinată cu 12 căni cu tub canelat sau tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți 50 până la 55 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Desfaceți tortul din părțile laterale ale tăvii cu cuțitul. Invertiți tortul pe suportul de sârmă; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Se presară cu zahăr chiar înainte de servire.