Tort de brânză de capră la cuptor

Tortul cu brânză de capră la cuptor ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 450 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Mușcături De Covrig Cu Caș De Brânză La Cuptor, și Tort de lire cu unt de capră cu gem de roșii și glazură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cașul de capră într-un bol mare de amestecare, adăugați sucul de lămâie și coaja și bateți împreună cu un tel cu balon până când este ușor și pufos. Cașul de capră are tendința de a se bloca în Tel, dar nu fi tentat să folosești un mixer electric, deoarece va suprasolicita cașul.
Bateți ouăle și zahărul doar un minut, apoi adăugați-le puțin câte puțin la amestecul de caș de capră, amestecând constant.
Se toarnă amestecul într-o formă de tort cu formă de arc de 10 inci căptușită cu pergament de copt și se pune pe o tavă de copt.
Se introduce intr-un cuptor preincalzit la 375 km f si se coace aproximativ 1 ora, pana se rumeneste. Va avea în continuare o oscilație bună când va ieși din cuptor, dar nu vă faceți griji, se va seta pe măsură ce se răcește.
Pentru a servi, tăiați cheesecake-ul în felii și turnați 1-2 linguri de tescovină peste fiecare.