Tort De Brânză Cu Unt De Arahide Minis

Tort De Brânză Cu Unt De Arahide Minis
Această rețetă face 12 porții cu 396 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 24 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Brânză Cu Unt De Arahide Minis, Unt De Arahide Cheesecake Minis, și Unt De Arahide Cheesecake Minis.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați o căptușeală de cupcake de hârtie în fiecare ceașcă a unei tigaie standard pentru brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus48 De Bucăți De Lemn Dulce Roșu La Preț Redus
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Pentru a face crusta, într-un castron, combinați firimiturile de cracare graham, zahărul și untul topit până când firimiturile sunt umezite. Apăsați crusta în partea de jos a fiecărei cești de brioșă. Puneți 1 cană de unt de arahide în centrul fiecărei cruste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți brânza cremă cu un mixer electric portabil până când este pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
5
Adăugați zahăr, făină și vanilie, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Amestec de brânză cremă de lingură peste cupe de unt de arahide și cruste de cracare graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupe De Unt De ArahideCupe De Unt De Arahide
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Coaceți până la setare, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista