Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de linguriță redusă, zahăr granulat, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie Cu Afine, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Smântână Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie tubulară de culoare deschisă sau o tigaie Bundt de 12 căni (10 inci) cu spray de gătit adăugat cu făină.
Se amestecă împreună făina de tort și sarea. Pune deoparte. Dacă folosiți semințe de Mac, adăugați-le la tort flour.In bolul unui mixer de stand, bateți untul, crema de brânză și zahărul timp de 5 până la 8 minute bune, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți încă 2 minute. Bateți în coaja de lămâie și uleiul de lămâie, răzuind periodic părțile laterale ale bolului.Se amestecă, nu se bate, în făină / sare mixture.In un castron separat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de tort, apoi turnați în tigaia unsă.
Coaceți tortul timp de 60-80 de minute sau până când o frigăruie lungă introdusă în centru iese curată (temperatura internă 210 F) sau cu firimituri umede, spre deosebire de aluat.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi inversați și lăsați tortul să se răcească complet pe o rack.To faceți glazura, topiți untul într-o ceașcă mare de măsurare cu 2 căni pentru microunde.
Adăugați zahărul pudră și amestecați pentru a acoperi. Acum adăugați sucul de lămâie câte o linguriță, amestecând, până când glazura este o consistență bună pentru stropire.
Stropiți peste tort turnându-l direct din ceașca de măsurare.