Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie

Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de linguriță redusă, zahăr granulat, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie Cu Afine, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Smântână Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie tubulară de culoare deschisă sau o tigaie Bundt de 12 căni (10 inci) cu spray de gătit adăugat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă împreună făina de tort și sarea. Pune deoparte. Dacă folosiți semințe de Mac, adăugați-le la tort flour.In bolul unui mixer de stand, bateți untul, crema de brânză și zahărul timp de 5 până la 8 minute bune, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Făină De TortFăină De Tort
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți încă 2 minute. Bateți în coaja de lămâie și uleiul de lămâie, răzuind periodic părțile laterale ale bolului.Se amestecă, nu se bate, în făină / sare mixture.In un castron separat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de tort, apoi turnați în tigaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți tortul timp de 60-80 de minute sau până când o frigăruie lungă introdusă în centru iese curată (temperatura internă 210 F) sau cu firimituri umede, spre deosebire de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi inversați și lăsați tortul să se răcească complet pe o rack.To faceți glazura, topiți untul într-o ceașcă mare de măsurare cu 2 căni pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați zahărul pudră și amestecați pentru a acoperi. Acum adăugați sucul de lămâie câte o linguriță, amestecând, până când glazura este o consistență bună pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Stropiți peste tort turnându-l direct din ceașca de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista