Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie

Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 324 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare de linguriță redusă, zahăr granulat, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Brânză Cu Cremă De Lămâie Cu Afine, Tort de afine-smântână cu smântână cu cremă de lămâie, și Tort Cu Smântână Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pulverizați o tigaie tubulară de culoare deschisă sau o tigaie Bundt de 12 căni (10 inci) cu spray de gătit adăugat cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se amestecă împreună făina de tort și sarea. Pune deoparte. Dacă folosiți semințe de Mac, adăugați-le la tort flour.In bolul unui mixer de stand, bateți untul, crema de brânză și zahărul timp de 5 până la 8 minute bune, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Făină De TortFăină De Tort
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți încă 2 minute. Bateți în coaja de lămâie și uleiul de lămâie, răzuind periodic părțile laterale ale bolului.Se amestecă, nu se bate, în făină / sare mixture.In un castron separat, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Îndoiți albușurile bătute în aluatul de tort, apoi turnați în tigaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți tortul timp de 60-80 de minute sau până când o frigăruie lungă introdusă în centru iese curată (temperatura internă 210 F) sau cu firimituri umede, spre deosebire de aluat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi inversați și lăsați tortul să se răcească complet pe o rack.To faceți glazura, topiți untul într-o ceașcă mare de măsurare cu 2 căni pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați zahărul pudră și amestecați pentru a acoperi. Acum adăugați sucul de lămâie câte o linguriță, amestecând, până când glazura este o consistență bună pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Stropiți peste tort turnându-l direct din ceașca de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista