Tortul cu bezea cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, apa și uleiul. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De Pui
4
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă apă și suc până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe Baton
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se ia de pe foc; se amestecă ușor untul și coaja de lămâie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
7
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
9
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire rezistentă la cuptor; se întinde cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți bezea deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se coace la 350 la 10-15 minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Mișto. A se păstra la frigider.