Tort De Bezea Cu Lămâie

Tort De Bezea Cu Lămâie
Tortul cu bezea cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, apa și uleiul. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă apă și suc până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se ia de pe foc; se amestecă ușor untul și coaja de lămâie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
7
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
9
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire rezistentă la cuptor; se întinde cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți bezea deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se coace la 350 la 10-15 minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Mișto. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista