Tort De Bezea Cu Lămâie

Tort De Bezea Cu Lămâie
Tortul cu bezea cu lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 277 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, ouăle, apa și uleiul. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă în două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Pentru umplere, într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă apă și suc până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Reduceți căldura la minim; gătiți și amestecați timp de 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de umplutură fierbinte în gălbenușuri de ou; întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Aduceți la fierbere ușoară; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se ia de pe foc; se amestecă ușor untul și coaja de lămâie. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Pentru bezea, într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
9
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire rezistentă la cuptor; se întinde cu o treime din umplutură. Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10
Întindeți bezea deasupra și părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
11
Se coace la 350 la 10-15 minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Mișto. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista