Tort De Bezea Cu Lămâie

Tort De Bezea Cu Lămâie
Lemon bezea tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 396 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Un amestec de albușuri de ou, ouă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scorul de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort de lămâie cu glazură de bezea de lămâie, Tort De Bezea Cu Lămâie, și Tort De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 3 tigăi de tort de 8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați amestecul de tort, apa, ouăle și uleiul vegetal conform indicațiilor de pe ambalaj și turnați aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
3
Coaceți straturile în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Se lasă să se răcească în tigaie cel puțin 20 de minute sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Când tortul este complet rece, rulați un cuțit între tort și marginea tigaiei. Țineți tigaia de tort pe partea sa și atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei de tejghea pentru a o slăbi. Acoperiți tigaia pentru tort cu o farfurie sau un suport de răcire și răsturnați-o pentru a înclina tortul din tigaie și pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
CuțitCuțit
6
Pentru a umple și decora, așezați un strat de tort pe o farfurie sigură pentru cuptor și întindeți jumătate din umplutura de lămâie peste stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Așezați ușor un al doilea strat pe umplutura de lămâie și întindeți restul umpluturii pe partea superioară a celui de-al doilea strat. Sus cu al treilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
LămâieLămâie
8
Bateți albușurile într-un bol până formează vârfuri rigide, apoi adăugați treptat zahărul și continuați să bateți până când amestecul formează o bezea pufoasă și strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți bezea pe tot tortul ca o glazură, întinzându-l în vârfuri decorative și vârtejuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
10
Așezați tortul decorat înapoi în cuptorul încins și coaceți până când vârfurile și vârtejurile de bezea se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Refrigerați 4 ore până peste noapte, apoi serviți la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista