Tort De Bezea Cu Căpșuni
Rețeta tortului de bezea cu căpșuni poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 16. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Tort De Bezea Cu Căpșuni, Tort De Bezea Cu Căpșuni (Mostachon), și Tort Proaspăt De Bezea Cu Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, sucul de portocale, gălbenușurile de ou și coaja de portocală; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare cu bătătoare curate, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru pe mediu până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1 cană de zahăr, câte o lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide.
Întindeți bezeaua uniform peste aluatul de tort.
Coaceți la 350 de calorii timp de 35 de minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă (bezea se va sparge).
Între timp, într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Puneți 1/2 cană de căpșuni cu zahărul rămas; pliați în frișcă.
Slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi cu un cuțit. Folosind două spatule mari, îndepărtați cu grijă un tort pe un platou de servire, cu bezea în sus. Se întinde cu grijă cu aproximativ două treimi din amestecul de cremă. Feliați boabele rămase; aranjați jumătate peste amestecul de smântână. Repetați straturile. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "