Tort De Bezea Cu Căpșuni

Tort De Bezea Cu Căpșuni
Rețeta tortului de bezea cu căpșuni poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă servește 16. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 312 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, căpșuni, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Tort De Bezea Cu Căpșuni, Tort De Bezea Cu Căpșuni (Mostachon), și Tort Proaspăt De Bezea Cu Căpșuni sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, sucul de portocale, gălbenușurile de ou și coaja de portocală; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Într-un castron mare cu bătătoare curate, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru pe mediu până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1 cană de zahăr, câte o lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți bezeaua uniform peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Coaceți la 350 de calorii timp de 35 de minute sau până când bezea se rumeneste ușor. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă (bezea se va sparge).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Între timp, într-un castron mare, bateți smântâna până se formează vârfuri rigide. Puneți 1/2 cană de căpșuni cu zahărul rămas; pliați în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Slăbiți marginile prăjiturilor din tigăi cu un cuțit. Folosind două spatule mari, îndepărtați cu grijă un tort pe un platou de servire, cu bezea în sus. Se întinde cu grijă cu aproximativ două treimi din amestecul de cremă. Feliați boabele rămase; aranjați jumătate peste amestecul de smântână. Repetați straturile. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista