Tort De Bezea Cu Alune De Malț

Tort De Bezea Cu Alune De Malț
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tort de bezea cu alune de malț. Această rețetă face 6 porții cu 937 calorii, 13g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce-amăruie, sare, bile de lapte malț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bezea Torte, Înghețată Bezea Torte, și Candy Bar Bezea Torte.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare și inferioare din mijloc și preîncălziți la 250 F. urmați două cercuri de 8 inci pe 2 foi separate de hârtie pergament. Răsturnați (astfel încât cerneala să fie pe fund) și așezați-o pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pulsați alunele și 2 linguri de zahăr în robotul de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Se transferă în castron, se aruncă cu lapte praf malț și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați albușurile de ou și crema de tartru în vasul mixerului în picioare prevăzut cu Atașament pentru bici (Vezi nota). Bateți la viteză medie mare până la vârfuri moi. Adăugați încet zahărul rămas și continuați să bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 3 minute. Bateți în sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți din mixer și pliați ușor amestecul de alune în 3 loturi până când se combină (nu amestecați prea mult). Lingurați bezea într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf de 1/2 inch. Începând din centrul fiecărui cerc, țeavă într-o mișcare spirală pentru a forma o bezea în formă de disc, păstrându-se la aproximativ 1/2 inch de margine (Vezi nota). Ar trebui să aveți suficientă bezea pentru a completa cele 4 discuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se introduce la cuptor și se coace până se usucă complet, aproximativ 2 ore. A se păstra într-un loc răcoros și uscat până când este gata de asamblare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Încălziți ciocolata și smântâna într-un castron rezistent la căldură peste tigaia cu apă abia fierbinte, amestecând ușor, până când s-a topit. Puneți deoparte (sau răciți) până când este suficient de ferm pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Pentru a asambla torte, așezați o bezea pe farfuria de servire, cu partea de sus în sus.
9
Întindeți 1/4 cană ganache pe bezea. Continuați să stratificați bezea și ganache, folosind ganache rămas pentru a îngheța partea superioară și părțile laterale ale torte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Se ornează cu bile de lapte malț. Se răcește pentru a seta, cel puțin 2 ore. Folosiți un cuțit fierbinte și umed pentru a tăia felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bile De Lapte MalțBile De Lapte Malț
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista