Tort De Bere Rădăcină

Tort De Bere Rădăcină
Reteta Tort de bere rădăcină ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 551 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 359 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bere cu rădăcină de sticlă, cardamom măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Tort De Bere Rădăcină.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți bine fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 10 inci cu o parte din unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Tăiați o bucată de hârtie pergament, astfel încât să se potrivească strâns în fundul tăvii pentru tort. Tapetați fundul tigaiei cu pergamentul, apoi ungeți pergamentul cu mai mult unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4
Agitați 1 lingură de făină în tigaia pentru tort și agitați-o astfel încât să se lipească de unt. Atingeți orice exces de făină care nu se lipește de pergament sau de părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Se toarnă berea rădăcină și melasa într-o oală adâncă de dimensiuni medii și se aduce amestecul la fierbere la foc mare. (Aveți nevoie de acele părți înalte, deoarece bicarbonatul de sodiu se va spuma foarte sus și nu doriți să se reverse! Deci, asigurați-vă că există un spațiu semnificativ între lichid și partea superioară a vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Trageți oala de pe foc și amestecați tot bicarbonatul de sodiu, astfel încât să se spumeze. Apoi puneți oala chiar în frigider pentru a se răci puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
În timp ce amestecul de bere rădăcină se răcește, bateți zahărul brun, uleiul vegetal, zahărul granulat, ghimbirul și extractul de vanilie împreună într-un bol de amestecare. Amestecul va fi puțin gros în acest moment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
UmărUmăr
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Crăpați oul în castron și bateți bine. Oul este ceea ce face ca totul să se unească fără probleme: ar trebui să aveți o pastă groasă. Pune asta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Într-un alt bol de amestecare, combinați restul de făină cu praful de copt, anasonul stelat și cardamomul. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și adăugați sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
10
Bateți totul împreună, astfel încât să fie bine combinat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Scoateți amestecul de bere rădăcină din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
12
Se toarnă o treime din amestecul de făină într-un vas mare de amestecare; se toarnă o treime din amestecul de bere rădăcină, apoi o treime din pasta de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
13
Bateți totul împreună încet (pentru a nu stropi peste tot), apoi adăugați încă o treime din făină, încă o treime din berea rădăcină și așa mai departe, până când totul este combinat în castron. (Amestecul nu trebuie combinat complet și fără probleme până când ultimul amestec umed și uscat nu este în vas.) Ar trebui să aveți un aluat foarte umed, aproape lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos Hoboken Eddie)(recomandat: Sos Hoboken Eddie)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă aluatul în tigaia pentru tort, se pune tigaia pe o foaie de prăjituri (pentru a prinde picături și stropi) și se pune pe raftul din mijloc al cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Coaceți tortul timp de 45 de minute fără a deschide deloc cuptorul (acest tort se va scufunda dacă îl scuturați în timp ce se coace). Verificați-l: tortul trebuie să fie înalt și maro închis, cu un pic de primăvară când îl atingeți (dar nu prea multeste un tort foarte umed). Dacă nu este destul de gata, rotiți tigaia și puneți-o înapoi la cuptor pentru încă 5 minute înainte de a o verifica din nou. Întregul proces de coacere nu trebuie să dureze mai mult de 55 de minute, chiar și într-un cuptor lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
ÎN TIMP CE TORTUL SE COACE, FACEȚI GLAZURA
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
17
Bateți smântâna și sassafras împreună într-o oală mică și aduceți-o la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
De îndată ce fierbe, trageți amestecul de pe foc, turnați-l într-un recipient din sticlă sau ceramică (ceva care nu se va crăpa de pe foc) și puneți-l la frigider.
19
Lăsați amestecul să se răcească aproximativ 30 de minute în timp ce sassafras se înmoaie în cremă, astfel încât să aveți o aromă frumoasă de bere rădăcină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aromă De RootbeerAromă De Rootbeer
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
20
Într-un bol de amestecare, combinați zahărul pudră, anasonul stelat, cardamonul și sarea. Radeți nucșoara și coaja de lămâie și bateți totul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
21
Strecurați crema răcită printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un vas mic de amestecare (astfel încât bucățile de sassafras să nu ajungă în glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
22
Bateți ușor 1/2 cană de smântână în amestecul de zahăr pudră, ținând înapoi ultimele 2 linguri pentru a vedea dacă aveți nevoie de ea. Dacă amestecul este uscat și nu se îmbină ca o glazură, adăugați mai multă cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
23
Bateți bine amestecul, până când aveți un lichid strălucitor și gros.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
24
PENTRU A TERMINA TORTUL
25
Când tortul este gata, scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
26
Întoarceți tortul din tigaie pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
27
Întindeți glazura gros deasupra tortului cald cu o lingură. Glazura se va topi și se va picura pe părți pe măsură ce o lăsați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
28
Puteți servi tortul imediat ce este răcit la temperatura camereidar ca toate prăjiturile cu condimente, este și mai bine a doua zi după ce îl faceți. Păstrați-l acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
29
NOTESassafras este cheia în glazură. Îl cumpăr de la Kalustyan ' s, magazinul de condimente uimitor de bun de pe Lower Lexington Avenue din New York. Dacă magazinul dvs. local de specialitate nu îl stochează, îl veți putea obține onlineam găsit-o pe Amazon. Puteți înlocui extractul dacă nu puteți pune mâna pe scoarță. De asemenea, dau un substitut pentru nucșoară proaspătă aicidar dacă îl puteți găsi, lucrurile proaspete rase sunt mult mai bune decât cele sub formă de pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
ScoarțăScoarță
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
30
Din aroma Americană de Andrew Carmellini cu Gwen Hyman. Drepturi de autor 2011 de Andrew Carmellini și Gwen Hyman. Publicat de Ecco.

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoiscoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))scoarță de sassafras (sau 1/2 linguriță extract de sassafras; Vezi nota))2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)1lingura. otet de vin rosupachet mix natural pentru prăjituripachet mix natural pentru prăjituri3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1pinchVârf de cardamom măcinatVârf de cardamom măcinat2Bucăți de caramele Heath Barcardamom la solcardamom la sol1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Oreos dublu umplutcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Coaja fină de lămâieCoaja fină de lămâie2Coaja fină de lămâiCoaja fină de lămâi1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu0nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)nucșoară întreagă, rasă (sau aproximativ 1 linguriță nucșoară măcinată)1nucșoară întreagă, rasă (sau 2 lingurițe de nucșoară măcinată)nucșoară întreagă, rasă (sau 2 lingurițe de nucșoară măcinată)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilrulou cu fructe galbenrulou cu fructe galben2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBere cu rădăcină de sticlă de 12 unciiBere cu rădăcină de sticlă de 12 uncii1pinchVârf de anason stelat măcinatVârf de anason stelat măcinat1Bucăți de caramele Heath Baranason stelat măcinatanason stelat măcinat12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaieunt nesărat, la temperatura camerei, pentru tigaie2Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1Oreos dublu umplutBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutieBucată de ghimbir proaspăt de 1 inch, curățată și rasă pe un microplan sau pe partea cea mai fină a unei răzătoare de cutie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista