Tort De Bază

Tort De Bază
Tortul de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 307 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 22%. Încercați Tort De Bază 1-2-3-4, Tort De Vanilie De Bază 2, și Tort Galben De Bază 1-2-3-4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți partea inferioară a tigaiei rotunde de 1 (10 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit și praf cu făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Cerneti impreuna 2 1/2 cani faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin gălbenuș de ou) într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați 1 cană de zahăr și bateți bine. Adăugați treptat laptele, bătând la viteză medie-mică 2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Bateți albușurile (la temperatura camerei) la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând amestecul până când încep să se formeze vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de albuș de ou alternativ la amestecul de iaurt, bătând la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
7
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită. Atingeți brusc tigaia o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți la 375 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și coaceți 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei, folosind o spatulă metalică îngustă și întoarceți-vă pe grătar. Îndepărtați hârtia de ceară și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Notă: nu acoperiți părțile laterale ale tigailor cu spray de gătit. Tortul trebuie să se agațe de părți în timp ce se coace, ceea ce îi permite să crească mai sus și îi conferă o crustă mai fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Notă: când separați ouăle, faceți-le pe rând într-o ceașcă de cremă și turnați albușurile în vasul de amestecare. Acest lucru vă împiedică să trebuiască să o luați de la capăt dacă se întâmplă să intre niște gălbenuș în Albi. Ouăle sunt mai ușor de separat chiar din frigider; cu toate acestea, pentru un volum mai bun, lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
12
Notă: utilizați extracte reale de vanilie și portocale în loc de imitaion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Notă: înfășurați tortul răcit în folie de plastic rezistentă, ușor pudrată cu făină și apoi în folie de aluminiu rezistentă. Refrigerați până la 2 zile sau congelați până la 2 săptămâni. (Pentru a dezgheța, puneți tortul învelit la frigider peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
14
Notă: pentru a tăia tortul în jumătate uniform, introduceți scobitori în exterior, marcând mijlocul. Folosind un cuțit zimțat, feliați tortul de aproximativ 2 inci, folosind scobitorii ca ghid. Înfășurați o bucată lungă de ață dentară în jurul marginii prin tăietură; legați ata dentară o dată. Strângeți încet ața-va face o tăietură curată, chiar tăiată prin tort, împărțind-o în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
15
Reglarea altitudinii mari: Urmați instrucțiunile pentru rețeta de tort de bază, cu excepția albușurilor de ou bătute până la vârfuri moi în loc de vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista