Tort De Bar Mars

Tort De Bar Mars
Mars tort de bar de pe Marte necesită în jurul valorii de 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 424 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Mars Bar mousses, Vulcanul Mars Bar cookie-uri, și Marte Baruri Pătrate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu formă de arc de 9 inci. În partea de sus a unui cazan dublu, încălziți ciocolata și untul, amestecând ocazional, până când ciocolata este topită și netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până la călduță.
3
Transferați amestecul de ciocolată într-un castron mare. Bateți făina și gălbenușurile de ou. Într-un vas mare separat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat zahăr, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți 1/3 din albușuri în amestecul de ciocolată, apoi pliați rapid în albușurile rămase până nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute. Opriți cuptor, sparge ușa, și se lasă tort să se răcească în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-o cratiță, topiți batoanele de bomboane acoperite cu ciocolată cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NugaNuga
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se toarnă peste tortul răcit.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista