Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Banana Cake X. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 233 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, ouă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă de banane.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Puneți 1 lingură de suc de lămâie într-o cană de măsurare cu 2/3 cană de lapte. Pune deoparte. Puneți bananele cu o furculiță, adăugându-le restul de 1 lingură de suc de lămâie în timp ce zdrobiți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Banane
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați banane, unt înmuiat, amestec de lapte, ouă și vanilie. Bateți la viteză mică până la umezire (aproximativ 30 de secunde). Bateți la viteză medie timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Vanilie
Unt
Ouă
Lapte
4
Se toarnă în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când centrul tortului revine când este ușor atins. O scobitoare lipită în centru poate lăsa o ușoară firimitură. Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă.