Tort De Banane Din Insula Tropicală

Tort De Banane Din Insula Tropicală
Tortul cu banane din insula tropicală necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați achiziționat prăjituri cu mâncare înger, coloranți alimentari, bucăți de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu banane tropicale cu conținut scăzut de grăsimi, Desert De Insulă Tropicală, și Biscuiți Din Insula Tropicală.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 decor de palmier, folie de aluminiu
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Așezați 1 tort, cu partea largă în jos, pe un platou de servire. Se amestecă glazura și extractul de banane într-un castron mare pentru a se amesteca. Se amestecă colorantul alimentar galben, câte 1 picătură, până se obține culoarea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
Extract De BananeExtract De Banane
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați 1/2 cană de glazură de banane într-un castron mediu; se amestecă piureul de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți amestecul de banane piure deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5
Tăiați o pană de 1 (2 inci lățime) din al doilea tort.
6
Întindeți 1/4 cană de glazură galbenă peste capetele tăiate ale celui de-al doilea tort. Aduceți capetele tăiate ale celui de-al doilea tort împreună, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
7
Așezați al doilea tort, cu partea largă în jos, deasupra tortului pe platou. Tăiați tortul tăiat în cuburi. Umpleți gaura în centrul prăjiturilor cu cuburi de tort.
8
Întindeți glazura galbenă rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Presărați tortul cu nucă de cocos, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
10
Creați o matriță "vulcan" insulară modelând folia de aluminiu într-o formă de vulcan, măsurând 2 până la 3 inci în diametru. Se înmoaie în ciocolată topită și se lasă să se răcească și să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Așezați matrița deasupra tortului. Umpleți centrul matriței cu glazură verde și neteziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
12
Așezați decorarea palmierului în interiorul matriței. Aranjați bomboane în formă de fructe decorativ în jurul palmierului și a bazei tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
FructeFructe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista