Tort De Banane Din Insula Tropicală

Tortul cu banane din insula tropicală necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 614 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă ați achiziționat prăjituri cu mâncare înger, coloranți alimentari, bucăți de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 51 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 18%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu banane tropicale cu conținut scăzut de grăsimi, Desert De Insulă Tropicală, și Biscuiți Din Insula Tropicală.
Instrucțiuni
Echipament Special: 1 decor de palmier, folie de aluminiu
Așezați 1 tort, cu partea largă în jos, pe un platou de servire. Se amestecă glazura și extractul de banane într-un castron mare pentru a se amesteca. Se amestecă colorantul alimentar galben, câte 1 picătură, până se obține culoarea dorită.
Transferați 1/2 cană de glazură de banane într-un castron mediu; se amestecă piureul de banane.
Întindeți amestecul de banane piure deasupra tortului.
Tăiați o pană de 1 (2 inci lățime) din al doilea tort.
Întindeți 1/4 cană de glazură galbenă peste capetele tăiate ale celui de-al doilea tort. Aduceți capetele tăiate ale celui de-al doilea tort împreună, apăsând pentru a adera.
Așezați al doilea tort, cu partea largă în jos, deasupra tortului pe platou. Tăiați tortul tăiat în cuburi. Umpleți gaura în centrul prăjiturilor cu cuburi de tort.
Întindeți glazura galbenă rămasă uniform deasupra și părțile laterale ale tortului pentru a acoperi complet.
Presărați tortul cu nucă de cocos, apăsând ușor pentru a adera.
Creați o matriță "vulcan" insulară modelând folia de aluminiu într-o formă de vulcan, măsurând 2 până la 3 inci în diametru. Se înmoaie în ciocolată topită și se lasă să se răcească și să se întărească.
Așezați matrița deasupra tortului. Umpleți centrul matriței cu glazură verde și neteziți.
Așezați decorarea palmierului în interiorul matriței. Aranjați bomboane în formă de fructe decorativ în jurul palmierului și a bazei tortului.