Tortul cu banane de luat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul deserturilor. Această rețetă face 16 porții cu 291 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, zahăr pudră, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ tort de banane fără ouă , cum se face tort de banane, Tort de banane fără ouă-tort de banane Vegan-imagini pas cu pas, și Tort ușor de banane cu glazură de frișcă de banane.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tigaia dreptunghiulară, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți oul, uleiul, Zara, bananele, zahărul granulat și vanilia într-un castron mare. Se amestecă făina, ovăzul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și cuișoarele. Se amestecă nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Mazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Hârtie De Orez
Prajitura Cu Paine De Afine
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bomboane De Napolitană Necco
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată; rece.