Tort de aur cu glazură de smântână de ciocolată
Tortul de aur cu glazură de smântână de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 498 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Tort de dovlecei de ciocolată cu glazură de smântână, Tort de maioneză de ciocolată cu glazură de smântână, și Tort galben cu glazură de smântână de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 2 (9 pe 2 inci) Tigăi rotunde pentru tort și funduri de linie ale fiecăruia cu runde de ceară sau hârtie pergament. Hârtie de unt și tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Cernem împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare, apoi bateți în vanilie.
Se adaugă jumătate din amestecul de făină și se amestecă la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați smântână, amestecând până se combină, apoi adăugați amestecul de făină rămas, amestecând la viteză mică până când aluatul este neted.
Împărțiți aluatul între tigăi, netezind blaturile.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este elastic la atingere și un tester iese curat, 30 până la 40 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi se inversează pe rafturi, se îndepărtează hârtia și se răcește complet.
Tăiați vârfurile straturilor de tort răcite cu un cuțit lung zimțat, dacă este necesar, pentru a face plat și nivel. Înjumătățiți fiecare strat orizontal cu cuțit zimțat pentru a face un total de 4 straturi.
Puneți 1 strat de tort pe o farfurie de tort și întindeți cu glazură de 3/4 cană.
Strat straturi tort rămase folosind 3/4 cana glazura între fiecare strat. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
* Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte de asamblare și păstrate, învelite bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit într-un deținător de tort sau acoperit ușor cu folie de plastic (folosiți scobitori pentru a ține învelișul departe de îngheț). Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Acest aluat poate fi copt într - o tigaie de 13 pe 9 pe 2 inci de 50 până la 55 de minute; sau în 30 (1/2 cană) cupe de brioșă aproximativ 25 de minute.* Am folosit 2 pungi de patiserie, unul echipat cu un vârf simplu de 3/4 inci și celălalt echipat cu un vârf de panglică de 3/4 inci (basketweave) și cuple pentru a decora tortul nostru, dar nu va fi mai puțin atractiv sau delicios dacă decideți pur și simplu să folosiți lumânări.