Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați tortul de aur. Acest desert are 2027 calorii, 33g de proteine, și 102G de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.67 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilia, scurtarea legumelor cu unt, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Oală de tort de aur, Argint și aur Popcorn Confetti Bundt Tort, și Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf de aur.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți 2 tigăi de tort (9 inci) cu scurtare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Crema împreună scurtarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Combinați făina, praful de copt și sarea. Alternați încet adăugarea gălbenușurilor de ou și a laptelui cu ingredientele uscate și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați vanilia și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
6
Se toarnă în tigăile pregătite, aproximativ 550 de grame de aluat pentru fiecare tort.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere. Acest riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.