Tort De Ananas De Modă Veche
Tortul de ananas de modă veche cu susul în jos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 10 și costă 53 de cenți pe porție. O porție conține 285 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cireșe maraschino, praf de copt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Ananas Cu Susul În Jos Tort, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o tigaie grea de 10 inci cu mâner rezistent la căldură (folosesc o tigaie din fontă), topiți 1/2 cană unt sau margarină la foc foarte mic.
Se ia de pe foc și se presară zahăr brun uniform peste tigaie. Aranjați felii de ananas pentru a acoperi fundul tigaiei. Distribuiți cireșele în jurul ananasului; deoparte.
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea.
Separați ouăle în două boluri. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou doar până se formează vârfuri moi.
Adăugați zahăr granulat treptat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți până se formează vârfuri rigide. Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare până când sunt foarte groase și galbene. Cu o măturică de sârmă sau o răzuitoare de cauciuc, folosind o mișcare excesivă, pliați ușor gălbenușurile de ou și amestecul de făină în albușuri până când sunt amestecate. Îndoiți în 1 lingură unt topit sau margarină și extract de migdale.
Întindeți aluatul uniform peste ananas în tigaie.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când suprafața revine atunci când este apăsată ușor cu vârful degetului. Slăbiți marginile tortului cu cuțitul de masă. Răciți tortul timp de 5 minute înainte de a inversa pe placa de servire.