Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos

Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos
Tortul cu ananas cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 425 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de nucă de cocos și ananas, Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și unt de 2 (8 inci) Tigăi pătrate pentru tort (2 inci adâncime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti faina cu sare intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal așezat peste o oală cu apă clocotită, amestecând ușor constant, până când este călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți vasul de pe foc și adăugați vanilie, apoi bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este gros și palid și triplat în volum (aproximativ 5 minute cu un mixer în picioare sau 10 minute cu o mână). Cerneti faina si sarea peste oua in 2 loturi, pliand usor, dar bine dupa fiecare lot. Îndoiți untul topit până se combină. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort, netezind blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Coaceți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat și prăjiturile sunt aurii, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 5 minute, apoi se inversează pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Amestecați ingredientele de umplere într-o cratiță grea până când amidonul de porumb este dizolvat. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, apoi se fierbe, amestecând, 3 minute. Se răcește complet umplutura, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
3
Se transferă într-un castron mic și se răcește până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Tăiați marginile prăjiturilor dacă este necesar și tăiați fiecare orizontal în jumătate cu un cuțit lung zimțat pentru a forma un total de 4 straturi subțiri. Puneți 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort și periați blatul cu puțin sirop de rom, apoi întindeți peste el jumătate din umplutura de ananas. Se acoperă cu un alt strat de tort și se unge cu sirop, apoi se întinde cu aproximativ 2/3 cană cremă de unt. Se acoperă cu un al treilea strat de tort și se unge cu sirop, apoi se întinde ananasul rămas peste el. Acoperiți cu al patrulea strat, tăiați partea în jos și periați cu siropul rămas. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu crema de unt rămasă, apoi acoperiți cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
SiropSirop
CremăCremă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
1
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte și lăsate nesplite. Păstrați, înfășurat bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Umplutura de ananas poate fi preparată cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.* Siropul de rom poate fi preparat cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit.* Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
SiropSirop
FolieFolie
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista