Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos
Tortul cu ananas cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 425 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, rom și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de nucă de cocos și ananas, Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos, și Tort De Ananas Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și unt de 2 (8 inci) Tigăi pătrate pentru tort (2 inci adâncime).
Cerneti faina cu sare intr-un bol.
Încălziți ouăle și zahărul într-un castron mare de metal așezat peste o oală cu apă clocotită, amestecând ușor constant, până când este călduță.
Scoateți vasul de pe foc și adăugați vanilie, apoi bateți cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este gros și palid și triplat în volum (aproximativ 5 minute cu un mixer în picioare sau 10 minute cu o mână). Cerneti faina si sarea peste oua in 2 loturi, pliand usor, dar bine dupa fiecare lot. Îndoiți untul topit până se combină. Împărțiți aluatul uniform între tigăile de tort, netezind blaturile.
Coaceți prăjiturile în mijlocul cuptorului până când un tester iese curat și prăjiturile sunt aurii, aproximativ 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 5 minute, apoi se inversează pe rafturi pentru a se răci complet.
Amestecați ingredientele de umplere într-o cratiță grea până când amidonul de porumb este dizolvat. Se aduce la fierbere, amestecând continuu, apoi se fierbe, amestecând, 3 minute. Se răcește complet umplutura, amestecând ocazional.
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță mică și grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se amestecă romul.
Se transferă într-un castron mic și se răcește până când este gata de utilizare.
Tăiați marginile prăjiturilor dacă este necesar și tăiați fiecare orizontal în jumătate cu un cuțit lung zimțat pentru a forma un total de 4 straturi subțiri. Puneți 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe o farfurie de tort și periați blatul cu puțin sirop de rom, apoi întindeți peste el jumătate din umplutura de ananas. Se acoperă cu un alt strat de tort și se unge cu sirop, apoi se întinde cu aproximativ 2/3 cană cremă de unt. Se acoperă cu un al treilea strat de tort și se unge cu sirop, apoi se întinde ananasul rămas peste el. Acoperiți cu al patrulea strat, tăiați partea în jos și periați cu siropul rămas. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu crema de unt rămasă, apoi acoperiți cu nucă de cocos.
* Straturile de tort pot fi făcute cu 2 zile înainte și lăsate nesplite. Păstrați, înfășurat bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Umplutura de ananas poate fi preparată cu 3 zile înainte și răcită, acoperită.* Siropul de rom poate fi preparat cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit.* Tortul poate fi asamblat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.