Tort De Ananas
Tortul cu ananas este un desert care servește 8. O porție conține 304 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr brun, suc de ananas, 1 (8 uncii) cutie felii de ananas-drenate și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Tort De Ananas, Tort De Ananas, și Pronto Ananas Lira Tort.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie de 9 pe 5 inci cu spray de gătit și puneți-o deoparte.
Scoateți 3 felii de ananas din cutie și rezervați sucul și dați deoparte. Tăiați feliile de ananas rămase în bucăți mici și dați deoparte.
Într-un castron mare combinați amestecul de tort, ouăle și 1 cutie de suc de ananas. Amestecați cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răsturnați părțile laterale ale bolului și bateți timp de 3 minute la viteză medie. Se amestecă ananasul tocat și se combină bine.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare, introdusă în centrul tortului, iese curată, aproximativ 45 până la 50 de minute.
Îndepărtați și răciți complet.
Într-o oală mică la foc mediu combinați sucul de ananas rezervat și 1/4 cană de apă.
Adăugați zahărul brun și untul și aduceți la foc mic.
Adăugați restul de 3 inele de ananas și sotati timp de 4 minute sau până când sosul se îngroașă ușor.
Se ia de pe foc. Rezervă.
Pentru a servi, scoateți tortul de lire din tigaie și transferați-l pe o farfurie de servire. Aranjați inelele de ananas deasupra și asigurați-le cu scobitori, dacă este necesar.
Se toarnă sosul peste tort și se servește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.