Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată

Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 765 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, glazură de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tort crocant cu alune cu Mascarpone și ciocolată, Tort crocant cu alune de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 2 foi de copt cu pergamenthârtie. Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și gătițifără a amesteca, ocazional învârtind panși perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până la culoarea chihlimbarului, 7-8 minute.Se amestecă alune, apoi se toarnă pe 1 pregătitfoaie, separarea nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ZahărZahăr
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Lasă să se răcească.
3
Transferați nucile confiate într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci ConfiateNuci Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați ulei de alune și pur și pur până când se omogenizează pentru a face pastă de pralină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De AluneUlei De Alune
PralinePraline
5
Combinați ambele bomboane de ciocolată și 3 linguripastă de pralină într-un bol metalic mediu(rezervați pasta de pralină rămasă pentru stratul de pralinemousse). Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți-LDE la foc și amestecați sarea, apoi cerealele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
SareSare
7
Împrăștiați într-un strat subțire (aproximativ 1/8") pe a doua foaie de coacere pregătită. Se răcește până se fixează, aproximativ30 minutes.DO înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și păstrați la rece. Acoperiți șise răcește pasta de pralină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de 17x11x1 " cu hârtie pergament; hârtie de unt. Cerneti faina si pudra de cacao intrun castron mediu și lăsați-l deoparte. Separați4 ouă, așezând gălbenușurile într-un castron mare șialbi într-un castron mediu. Folosind un amestecător electric, bateți gălbenușurile cu 1/2 cană de zahăr pe viteza medie până la gros și galben deschis,aproximativ 3 minute. Bateți în 4 ouă întregi, unulla un moment dat, amestecând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
OuăOuă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de oucu 1/2 cană de zahăr rămasă și sirop de porumbpână când se îngroașă ușor și spumos, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
PorumbPorumb
OuăOuă
3
Adăugați amestecul de ou alb la gălbenușul de ouamestecați și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugațiamestec de făină-pudră de cacao; pliați doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Răspândiți uniform pe pregătitfoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească complet. Inversați tortul pe o placă de tăiere mare sau o foaie de copt și îndepărtați-lpergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Periați tortul peste tot cu brandy.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1
Aduceți crema la fiert într-o cratiță mică. Pur și simplu crema fierbinte, alune, unt și sare într-un procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă să se răceascăla temperatura camerei. Cu mașina în funcțiune, adăugați unt, câte 1 lingură la un moment dat, pur și simplu până cândnetedă între adaosuri. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1
Combinați ciocolata, pasta de praline și untul într-un castron mediu. Aduceți 3/4 cană de cremă la fiert într-un miccratiță; se toarnă peste amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
PralinePraline
UntUnt
CremăCremă
2
Lăsați timp de 1 minut, apoi amestecați până se topește șinetedă. Bateți restul de 1 cană cremă răcităpână se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de ciocolată creaminto biciuit. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1
Întindeți ganache de nuci și răciți-l în congelator până când este setat, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
2
Se întinde mousse peste ganacheși se răcește la congelator până se întărește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
3
Tăiați tortul transversal în treimi;stivuiți straturi una peste alta. Trimedges, apoi răspândirea glazura de ciocolata overtop și părți de tort. Congelați până la setare,aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Ardei ArbolArdei Arbol
4
Se pune la frigider și se răcește.peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Cort cu folie și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lăsați tortul să stea la temperatura camereitimp de 30 de minute înainte de servire. Spargețicrunch de ciocolată cu pralină în cioburi mariși aranjați deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Se ornează cualune prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista