Tort de alune de ciocolată cu praline Crunch de ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 765 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, glazură de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Tort crocant cu alune cu Mascarpone și ciocolată, Tort crocant cu alune de ciocolată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort cu Mousse de ciocolată cu lapte cu crustă crocantă de alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia 2 foi de copt cu pergamenthârtie. Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și gătițifără a amesteca, ocazional învârtind panși perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până la culoarea chihlimbarului, 7-8 minute.Se amestecă alune, apoi se toarnă pe 1 pregătitfoaie, separarea nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Zahăr
Apă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Perie De Patiserie
2
Lasă să se răcească.
3
Transferați nucile confiate într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Confiate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați ulei de alune și pur și pur până când se omogenizează pentru a face pastă de pralină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Alune
Praline
5
Combinați ambele bomboane de ciocolată și 3 linguripastă de pralină într-un bol metalic mediu(rezervați pasta de pralină rămasă pentru stratul de pralinemousse). Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și amestecați până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scoateți-LDE la foc și amestecați sarea, apoi cerealele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale
Sare
7
Împrăștiați într-un strat subțire (aproximativ 1/8") pe a doua foaie de coacere pregătită. Se răcește până se fixează, aproximativ30 minutes.DO înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și păstrați la rece. Acoperiți șise răcește pasta de pralină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de 17x11x1 " cu hârtie pergament; hârtie de unt. Cerneti faina si pudra de cacao intrun castron mediu și lăsați-l deoparte. Separați4 ouă, așezând gălbenușurile într-un castron mare șialbi într-un castron mediu. Folosind un amestecător electric, bateți gălbenușurile cu 1/2 cană de zahăr pe viteza medie până la gros și galben deschis,aproximativ 3 minute. Bateți în 4 ouă întregi, unulla un moment dat, amestecând bine între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Ouă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de oucu 1/2 cană de zahăr rămasă și sirop de porumbpână când se îngroașă ușor și spumos, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Porumb
Ouă
3
Adăugați amestecul de ou alb la gălbenușul de ouamestecați și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugațiamestec de făină-pudră de cacao; pliați doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
5
Răspândiți uniform pe pregătitfoaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
6
Coaceți până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească complet. Inversați tortul pe o placă de tăiere mare sau o foaie de copt și îndepărtați-lpergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Periați tortul peste tot cu brandy.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1
Aduceți crema la fiert într-o cratiță mică. Pur și simplu crema fierbinte, alune, unt și sare într-un procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Tigaie Cu Sos
2
Lasă să se răceascăla temperatura camerei. Cu mașina în funcțiune, adăugați unt, câte 1 lingură la un moment dat, pur și simplu până cândnetedă între adaosuri. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Reveniți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1
Combinați ciocolata, pasta de praline și untul într-un castron mediu. Aduceți 3/4 cană de cremă la fiert într-un miccratiță; se toarnă peste amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Praline
Unt
Cremă
2
Lăsați timp de 1 minut, apoi amestecați până se topește șinetedă. Bateți restul de 1 cană cremă răcităpână se formează vârfuri moi. Îndoiți amestecul de ciocolată creaminto biciuit. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
1
Întindeți ganache de nuci și răciți-l în congelator până când este setat, aproximativ15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
2
Se întinde mousse peste ganacheși se răcește la congelator până se întărește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
3
Tăiați tortul transversal în treimi;stivuiți straturi una peste alta. Trimedges, apoi răspândirea glazura de ciocolata overtop și părți de tort. Congelați până la setare,aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Ardei Arbol
4
Se pune la frigider și se răcește.peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zileînainte. Cort cu folie și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Lăsați tortul să stea la temperatura camereitimp de 30 de minute înainte de servire. Spargețicrunch de ciocolată cu pralină în cioburi mariși aranjați deasupra tortului.