Tort de alune, ciocolată și căpșuni

Tort de alune, ciocolată și căpșuni
Tort de alune, ciocolată și căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, căpșuni de coș, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort de alune, ciocolată și căpșuni, Căpșuni Alune Torte, și Ciocolata Alune Torte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos cu pergament. Unt și pergament de făină. Se macină fin alunele și 2 linguri de zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Așezați 2/3 cană amestec de nuci măcinate într-un castron mediu; adăugați făină și bateți pentru a amesteca. Rezervați amestecul de nuci rămas pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Folosind mixerul electric, bateți ouăle și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până când amestecul este gros și se dizolvă încet panglica atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 8 minute. Îndoiți amestecul de făină în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți tortul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 28 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați tortul în raft. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul mic între părțile pan și tort pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe raft; îndepărtați pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Se dă la frigider până când ganache se îngroașă până la consistența tartinabilă, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră și 30 de minute (ganache va semăna cu budinca groasă).
5
Transferați 3/4 cană ganache de ciocolată într-un castron mic; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tăiați tortul orizontal în 2 straturi (straturile vor fi subțiri).
7
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe platou.
8
Întindeți 1/2 cană ganache de ciocolată peste. Aranjați căpșunile feliate în cercuri concentrice ușor suprapuse peste ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CiocolataCiocolata
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
9
Întindeți 1/2 cană ganache peste partea tăiată a celui de-al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10
Așezați stratul de tort deasupra căpșunilor, ganache cu fața în jos și apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
11
Întindeți ganache de ciocolată rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului. Apăsați ușor alunele măcinate rezervate pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune De MasaAlune De Masa
CiocolataCiocolata
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
12
Transferați ganache rezervat de 3/4 cană în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie. Țeavă 8 rozete în jurul marginii superioare a tortului, distanțându-se. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
14
Începând cu 1/3 inch de la capătul tulpinii căpșunilor întregi, tăiați subțire căpșunile pe lungime până la vârf. Apăsați felii ușor la ventilator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
15
Așezați fructe de pădure între rozete pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
16
Garnisiți cu alune prăjite suplimentare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista