Tort De Absolvire
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de absolvire. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr, vanilie, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Decoratiuni Pentru Tort De Absolvire, Tort Foaie De Absolvire, și Tort De Album Foto De Absolvire.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și untul la viteză medie cu un mixer electric până când sunt cremoase.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până când galbenul dispare după fiecare adăugare. Bateți în suc de lămâie și vanilie.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu într-un castron mic; adăugați la amestecul de zahăr alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză medie doar până când se amestecă după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți tortul din tigaie în grătar și răciți 45 de minute sau până se răcește complet. Înfășurați în folie de plastic și înghețați 30 de minute.
Așezați tortul pe un platou de servire.
Îndepărtați și rezervați 1/4 cană glazură de brânză cremă pentru decorațiuni și întindeți uniform partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura de brânză cremă rămasă. Tort de Top cu decorațiuni pentru tort de absolvire.