Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale
Tortul cu unt rumenit cu mere-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 713 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Cap la magazin și ridica mere delicioase de aur, migdale slivered, făină, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort de mere cu glazură de unt rumenită, Tort de mere gros cu glazură de unt rumenit, și Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1 1/2 căni de unt și amestecați des până când particulele solide din lapte devin maro auriu, 5 până la 7 minute.
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până se încălzește, 15 până la 20 de minute (sau puneți tigaia în apă rece și amestecați des, 5 până la 8 minute).
Între timp, într-un robot de bucătărie, rotiți 3/4 cană de migdale tăiate într-o pulbere fină (sau radeți fin cu o răzătoare de nuci); răzuiește într-un castron mare.
Răspândiți restul de 1 cană de migdale tăiate într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când migdalele tăiate se rumenesc, 6 până la 12 minute.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
Pentru a castron cu migdale măcinate, adăugați migdale prăjite, zahăr și 1 1/4 căni de făină. Se amestecă pentru a se amesteca bine. Răsturnați untul topit cu toate particulele rumenite în castron; se amestecă.
Adăugați albușuri de ou, coaja de lămâie și coaja de portocală. Bateți cu un mixer la viteză medie, răzuind bolul des, până când aluatul este bine amestecat.
Adăugați merele tocate și amestecați pentru a amesteca.
Unt și făină o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă. Răzuiți aluatul în tigaie.
Coaceți într-un cuptor 325 (cuptor cu convecție 300) până când tortul este maro auriu, ferm în centru când este apăsat ușor și începe să tragă din părțile laterale ale tigaiei, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.
Lăsați tortul să stea în tigaie pe un raft cel puțin 20 de minute sau până se răcește, aproximativ 1 oră. Glisați un cuțit cu lamă subțire între tortul cald sau rece și marginea tigaiei; îndepărtați janta. Puneți tortul pe o farfurie cu margini și, dacă doriți, turnați aproximativ 1/2 cană de sos cald de caramel deasupra.
Tăiați în pene; se servește cu linguri de înghețată și sosul de caramel rămas pentru a adăuga după gust.