Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale

Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale
Tortul cu unt rumenit de mere-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. O porție conține 713 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, înghețata vanillan, migdalele tăiate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort Cu Unt Rumenit Cu Mere-Migdale, Tort de mere cu glazură de unt rumenit, și Mocha-tort de mere cu glazură de unt rumenit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1 1/2 căni de unt și amestecați des până când particulele solide din lapte se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până la cald, 15 până la 20 de minute (sau cuibați tigaia în apă rece și amestecați des, 5 până la 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Între timp, într-un robot de bucătărie, învârtiți 3/4 cană migdale mărunțite într-o pulbere fină (sau grătar fin cu o răzătoare de nuci); răzuiți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
RăzătoareRăzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Răspândiți restul de 1 cană de migdale tăiate într-o tigaie de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când migdalele tăiate se rumenesc, 6 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se lasă să se răcească ușor, apoi se toacă grosier.
7
Pentru a bol cu migdale măcinate, adăugați migdale prăjite, zahăr și 1 1/4 căni făină. Se amestecă bine. Răzuiți untul topit cu toate particulele rumenite în castron; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați albușurile de ou, coaja de lămâie și coaja de portocală. Bateți cu un mixer la viteză medie, răzuind bolul des, până când aluatul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați merele tocate și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
10
Unt și făină o tigaie de cheesecake de 9 inci cu jantă detașabilă. Răzuiți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Coaceți într-un cuptor 325 (cuptor cu convecție 300) până când tortul se rumenesc, ferm în centru atunci când este apăsat ușor și începe să tragă din părțile laterale, 1 oră până la 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Lăsați tortul să stea în tigaie pe un suport cel puțin 20 de minute sau până se răcește, aproximativ 1 oră. Glisați un cuțit cu lamă subțire între tortul cald sau rece și janta de tigaie; îndepărtați janta. Puneți tortul pe o farfurie cu margini și, dacă doriți, turnați aproximativ 1/2 cană de sos cald de caramel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Se taie în pene; se servește cu linguri de înghețată și sos de caramel rămas pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista