Tort Cu Unt-Rom
Unt-rom Pound tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de unt, smântână, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Unt De Arahide, Tort De Unt De Arahide, și Tort De Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.unsoare și făină tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaie de tort angel food (tub) de 10 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, amestecul de budincă uscată, apă, smântână, unt, 1/4 cană ROM, coaja de portocală și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 15 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Într-un castron mic cu microunde, glazura cu microunde neacoperită pe mediu (50%) 15 secunde. Se amestecă 2 lingurițe de rom.
Se întinde deasupra tortului,permițând unora să stropească în jos.
Se presară cu nuci pecan. Depozitați ușor acoperit.