Tort cu unt galben cu glazură de bezea de vanilie

Tort cu unt galben cu glazură de bezea de vanilie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu unt galben cu glazură de bezea de vanilie. Această rețetă servește 16 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 312 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, albușuri de ou, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat galben cu glazură de vanilie, Tort galben cu glazură de vanilie, și Tort de vanilie cu glazură italiană de bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, căptușiți fundul de tigăi de tort de 2 (9 inci) cu hârtie pergament; înveliți ușor tigăile cu spray de gătit. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Cântăriți sau lingurați ușor amidonul de cartofi într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, amidonul de cartofi, praful de copt și 1 linguriță de sare, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați 1 3/4 căni de zahăr și 10 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
6
Combinați laptele și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină. Bate doar până se combină. Îndoiți în bourbon și 1 lingură de vanilie. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
8
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește în tigăi 25 de minute pe grătar; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
9
Pentru a pregăti glazura, combinați 1 cană de zahăr și 1/4 apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti 3 minute, fara agitare, sau pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 25
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Combinați albușurile de ou, crema de tartru și o picătură de sare într-un castron mare. Folosind bătăi curate și uscate, bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
11
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste amestecul de albuș de ou, bătând cu viteză mare până se formează vârfuri rigide, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim; continuați să bateți până când amestecul de albuș de ou se răcește (aproximativ 12 minute). Bateți 1/4 cană de unt până când este ușor și pufos; se amestecă 1/2 linguriță de vanilie. Îndoiți în 1 cană amestec de albuș de ou. Îndoiți amestecul de unt în amestecul de albuș de ou rămas, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
14
Cupcakes galbene cu unt cu glazură de bezea de ciocolată: înveliți ușor 24 de căni de briose cu spray de gătit. Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșe pregătite; coaceți la 350 timp de 18 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiocolataCiocolata
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
15
Scoateți cupcakes-urile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
16
Tăiați rețeta de glazură în jumătate, folosind 3 albușuri de ou și omițând untul și vanilia. Îndoiți 1/4 cană de cacao neîndulcită în amestecul de bezea răcit și acoperiți fiecare cupcake cu aproximativ 2 linguri de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
VanilieVanilie
UntUnt
17
Presărați 1 lingură de cacao neîndulcită uniform peste cupcakes, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista