Tort Cu Unt De Migdale
Dacă 37 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., tortul cu unt de migdale ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, apă cu gheață, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Cu Unt De Migdale, Tort de migdale cu unt brun, și Tort Cu Unt De Migdale Cu Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, sarea și zahărul într-un castron mare de metal răcit. Puneți o răzătoare peste amestecul de făină și radeți grosier untul congelat în făină, ridicând ușor făina și aruncând pentru a acoperi untul.
Stropiți uniform apa cu gheață peste amestecul de făină și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează. Întoarceți amestecul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 6 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată sau de două ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună cu răzuitorul și formați - l într-un pătrat de 6 până la 7 inci. Înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră. (Aluatul va fi plin de cocoloașe și cu dungi.)
Pastă de migdale pur și simplu, zahăr, unt și un vârf de sare într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați extract de ou, vanilie și migdale și pur și pur până se încorporează.
Adăugați făină și pulsați până se încorporează.
Se transferă într-un castron mic și se răcește, acoperit, pentru a întări cel puțin 1 oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată cu un sucitor făinat într-un dreptunghi de 21 x 7 inci și aranjați dreptunghi cu o latură scurtă cea mai apropiată de dvs. Îndoiți în treimi, mai întâi de sus în jos și apoi de jos în sus (ca o literă), îndepărtând excesul de făină, pentru a forma un pătrat de aproximativ 7 inci. Reambalați aluatul și răciți 20 de minute.
Aranjați pătratul pe suprafața făinoasă, astfel încât o latură cu 3 straturi vizibile să fie cea mai apropiată de dvs. și rotiți - vă într-un dreptunghi de 21 pe 7 inci, rulându-vă pe lungime de la și spre dvs., dar nu dintr-o parte în alta. Îndoiți în treimi, îndepărtați excesul de făină și răciți 20 de minute. Repetați rularea, plierea în treimi și răcirea de încă 3 ori. După ultima rundă de rulare și pliere, răciți aluatul reînfășurat 1 oră.
Întindeți aluatul în același mod într-un dreptunghi lung de 24 inci, apoi tăiați-l pe jumătate transversal. Pe o suprafață făinoasă, întindeți fiecare bucată de patiserie într-un pătrat de 12 inci și transferați-o pe foi de copt separate, rulând produse de patiserie în jurul sucitorului, îndepărtând excesul de făină, apoi derulând pe foi de copt. Răciți pătratele până când sunt ferme, aproximativ 10 minute la congelator sau 30 de minute la frigider.
Puneți un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă și altul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Amestecați împreună oul și laptele într-un castron mic cu o furculiță pentru a face o spălare a ouălor.
Folosind o farfurie ca ghid, tăiați 1 pătrat de patiserie pe foaia de copt într-o rundă de 11 inci, rezervând excesul de aluat pentru o altă utilizare. Folosind vârful unui cuțit și o placă mai mică ca ghid, înscrieți un cerc de 9 inci, lăsând o margine de 1 inch în jur. (Dacă în orice moment patiseria devine prea moale pentru a lucra, răciți până când este fermă.)
Tăiați un cerc de 1/2 inch în centrul rundei pentru a servi drept aerisire cu abur, apoi marcați linii curbe apropiate între ele în interiorul cercului de 9 inci într-un design cu roată și periați ușor patiseria peste tot cu spălarea ouălor. Răciți patiseria marcată pe o foaie de copt în timp ce pregătiți patiseria rămasă.
Tăiați pătratul rămas într-o rundă de 11 inci în același mod.
Periați o parte din spălarea ouălor într-o margine lată de 1 inch în jurul marginii umpluturii rotunde și movile răcite în centru, răspândindu-se la aproximativ 1 1/2 inci de margine. Îngropați migdale sau fasole oriunde în umplutură. Glisați ușor turta de patiserie răcită peste umplutură, cu partea marcată în sus și apăsați marginile rundelor împreună pentru a sigila.
Tăiați crestături decorative, la o distanță de 1 inch, în jurul marginii sigilate a galettei.
Folosind o sită cu ochiuri fine, praf de top de galette cu zahăr cofetari.
Coaceți pe foaia de copt pe raftul inferior al cuptorului până când este umflat și auriu, 15 până la 20 de minute.
Transferați galette în treimea superioară a cuptorului și continuați să coaceți până când este foarte umflat și maro auriu, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Transferați într-un raft pentru a se răci ușor, 5 până la 10 minute (galette se va dezumfla ușor).
* Aluatul poate fi răcit până la 1 zi în orice etapă a procedurii.* Umplerea poate fi răcită până la 1 zi.* Galette poate fi asamblată, dar nu coaptă, cu 6 ore înainte și răcită, acoperită slab.
Transferați direct în cuptor pentru a coace.