Tort Cu Ulei De Măsline Portocaliu Cu Nuci Confiate
Tortul cu ulei de măsline portocaliu cu nuci confiate ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă $1.19 pe portie. O porție conține 486 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Un amestec de suc de portocale, zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 135 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ulei de măsline cu portocale confiate, Tort De Ulei De Măsline Cu Portocale De Sânge Cu Fistic Confiat, și Mărturisirea # 67: dependent de nuci confiate, căutând ajutor... pâine cu caise și nuci confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți ușor tigaia cu formă de arc cu ulei de măsline.
Așezați nucile în robotul de bucătărie. Pulsați până la măcinat fin.
Într-un castron mediu, bateți împreună nucile, făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu un mixer electric până se spumează, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr în ouă și bateți până la crem, aproximativ 3 minute. Se amestecă amestecul de nuci.
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale și uleiul de măsline și bateți până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc și se coace până devine auriu și un tester de tort iese curat, aproximativ 1 oră.
În timp ce tortul se răcește, faceți topping. Tapetați o foaie de copt cu silpat.
Puneți zahărul într-o tigaie cu sos cu fund mediu, greu, la foc mediu. Gatiti zaharul, amestecand ocazional, pana se topeste complet si de culoare chihlimbar deschis. Adăugați imediat nuci și amestecați pentru a combina.
Se toarnă nucile pe foaia de copt pregătită, lucrând rapid pentru a le întinde.
Presărați-le imediat cu sare de mare grosieră.
Pentru a asambla: praf de tort cu zahăr pudră până când este acoperit uniform. Rupeți ușor orice bucăți mari de nuci și întindeți uniform deasupra tortului.